Dromen en uitdagingen

PSW ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd. Ieder mens is uniek. Dat betekent dat onze medewerkers elke dag opnieuw met andere uitdagingen, dromen en talenten te maken hebben. Het zit in het bloed van iedere PSW medewerker om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en ook te handelen.

Wil je meer weten over PSW, kijk dan op www.psw.nl

De weg naar jouw droomjob

Onze zorg- en dienstverlening is onderverdeeld in vijf zorgsectoren: Wonen, Dagbesteding, Werk, Junior en Thuis. Voor vacatures in de directe zorg bij de sectoren Wonen, Dagbesteding en Werk ziet de weg naar jouw droomjob er zo uit:

Voor vacatures in de directe zorg bij de sectoren Junior en Thuis ziet de weg naar jouw droomjob er zo uit:

Benieuwd naar de sollicitatieprocedure van andere vacatures? Laat het ons weten via werkenbij@psw.nl

Medewerkers aan het woord

Niki Nijs

Begeleider C PSW Junior

Janneke Roeven-Dings

Medewerker algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL)

Julie Bloemen-Janssen

Begeleider PSW Thuis

Niki Nijs

Begeleider C PSW Junior

“PSW biedt volop scholing en doorgroeimogelijkheden.”

Niki Nijs volgde de SPH en werkte 10 jaar in de reguliere kinderopvang. Uit interesse ging ze naast haar baan één gezin via PSW Junior begeleiden. “Binnen een half jaar was ik helemaal overgestapt. Werken bij PSW Junior is dynamisch, elke dag is anders en er zijn veel verschillende zorgvormen. Als je dat wilt, kun je veel variatie in je werk aanbrengen. Daarnaast kun je meedenken over ontwikkelingen en projecten en heeft PSW een ruim scholingsaanbod. Mogelijkheden genoeg dus. Ik ben in drie jaar doorgegroeid naar begeleider C. Je kunt je eigen weg bepalen, als je de kansen maar pakt!” 

Janneke Roeven-Dings

Medewerker algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL)

“Niet verwacht dat het ooit nog eens zou lukken.”

Janneke Roeven-Dings volgde praktijkonderwijs en werkte als huishoudelijk medewerker en schoonmaker. “Toen mijn twee dochters wat ouder waren, wilde ik weer aan het werk. Via het UWV en een jobcoach van PSW Werk kon ik aan de slag als huishoudelijk medewerker bij PSW. Na een tijdje heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mijn leidinggevende gevraagd of ik ADL medewerker zou kunnen worden. Ik wilde als kind namelijk al in de zorg werken. ‘Dat gaan we proberen.’ zei ze. Thuis drong het pas tot me door: PSW geeft me een kans die ik bij vorige werkgevers nooit kreeg omdat ik ‘het papiertje’ niet had. Ik werk hier heel graag en zie het einde van mijn ‘probeertijd’ met vertrouwen tegemoet. Mijn oproep: wil je in de zorg werken? PSW heeft veel mogelijkheden, neem contact op!” 

Julie Bloemen-Janssen

Begeleider PSW Thuis

"Ik wil me verder ontwikkelen in de praktijk"

Julie Bloemen-Janssen volgde SPW 4 en liep stage bij PSW. Ze solliciteerde bij PSW Thuis. "Ik werk het liefst in de directe zorg bij de mensen thuis. De cliënten die ik ondersteun variëren in leeftijd van 17 tot 60 jaar. Hun hulpvragen zijn heel divers, die mix maakt mijn werk super leuk! Specifieke problemen als drugs- of alcoholverslaving vragen wel dat je stevig in je schoenen moet staan en flexibel moet zijn. PSW ondersteunt me daarbij met scholing, intervisie en teamoverleg. Ik ben blij met mijn plekje bij PSW!"

Lees meer verhalen van onze medewerkers

Benieuwd hoe het is om te werken bij PSW Junior?