Dromen en uitdagingen

PSW ondersteunt kinderen en volwassenen die begeleiding nodig hebben bij wonen, werken, dagbesteding, onderwijs en vrije tijd. Ieder mens is uniek. Dat betekent dat onze medewerkers elke dag opnieuw met andere uitdagingen, dromen en talenten te maken hebben. Het zit in het bloed van iedere PSW medewerker om vanuit die ene bijzondere cliënt te denken en ook te handelen.

Wil je meer weten over PSW, kijk dan op www.psw.nl

De weg naar jouw droomjob

Onze zorg- en dienstverlening is onderverdeeld in vijf zorgsectoren: Wonen, Dagbesteding, Werk, Junior en Thuis. Voor vacatures in de directe zorg bij de sectoren Wonen, Dagbesteding en Werk ziet de weg naar jouw droomjob er zo uit:

Voor vacatures in de directe zorg bij de sectoren Junior en Thuis ziet de weg naar jouw droomjob er zo uit:

Benieuwd naar de sollicitatieprocedure van andere vacatures? Laat het ons weten via werkenbij@psw.nl

Medewerkers aan het woord

Maartje Aben

Trajectbegeleider PSW Werk

Wendy Erckens

Van stagiaire tot teamleider

Jolijn Feller

Begeleider A bij PSW Junior

Maartje Aben

Trajectbegeleider PSW Werk

“Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam aan werk helpen, dat is mijn uitdaging.”

Maartje Aben volgde de HBO Verpleegkunde en werkt sinds 2003 bij PSW. Eerst drie jaar met plezier op een woonbegeleidingscentrum, daarna bij PSW Werk. “Mijn kennismaking was meteen typisch PSW: ondanks dat ik hoogzwanger was, werd ik aangenomen. Ik heb de opleiding tot jobcoach gevolgd en kon het geleerde meteen in praktijk brengen. Die praktijkervaring is waardevol geweest, ook nu ik als trajectbegeleider verantwoordelijk ben voor de grote lijnen van alle trajecten in mijn regio. Ik coördineer, organiseer, regel de financiële zaken en leg de noodzakelijke verbindingen om iemand met een achterstand tot de arbeidsmarkt aan een goede baan te helpen en te houden. Dat is het mooiste: samen met de jobcoach en samenwerkingspartners voor de cliënt een duurzame werkplek op maat vinden.”

Wendy Erckens

Van stagiaire tot teamleider

"Teamleider PSW Junior"

Wendy Erckens volgde de opleiding SPH en liep stage bij PSW Junior. “Vanaf de kennismaking klikte het: PSW is een fijne organisatie die met de juiste dingen bezig is. Als begeleidster heb ik met veel verschillende kinderen en ouders samengewerkt. Die ervaring neem je mee. Door een vervanging kon ik proeven aan het teamleiderschap, nu ben ik het al jaren ’echt’. Een andere functie maar met hetzelfde doel: ervoor zorgen dat kinderen en hun ouders goede zorg krijgen. Iedereen kan zich bij PSW ontwikkelen. De ruimte en mogelijkheden zijn er, je moet wel zelf je aandeel pakken! Soms is dat best spannend, maar je wordt goed ondersteund. Ik werk graag bij PSW en het wordt nooit saai.”   

Jolijn Feller

Begeleider A bij PSW Junior

“PSW heeft mijn overstap van opleiding naar baan goed ondersteund”

Jolijn Feller heeft net haar HBO Pedagogiek afgerond. Ze liep stage bij PSW Junior, werkte kort als invaller en ging onlangs ‘vast’ als begeleider A aan de slag bij Ondersteuning op School en Kinderopvang (OSK) van PSW Junior. “Die start is even spannend. Je moet het dan echt zelf laten zien. Ik kan weleens aan mezelf twijfelen, maar PSW helpt me daar enorm in. Iedereen neemt de tijd voor je, stimuleert je en behandelt je meteen als gelijkwaardige collega. Ik krijg de kans om in mijn tempo, stapsgewijs, naar Begeleider B toe te groeien. Dat geeft me zelfvertrouwen!”

Lees meer verhalen van onze medewerkers

Benieuwd hoe het is om te werken bij PSW Junior?